Terariu în vas de sticlă peisaj natural "Potecă spre iaz" care îți înveselește biroul, noptiera sau alt spațiu pe care vrei să-l readuci la viață. Poate fi și un cadou minunat care aduce zâmbete și bucurie.
- Dimensiune vas D20 × H16 cm
- Plante 100%naturale
- Aranjamentele pot fi ușor diferite față de cea prezentată!
- Livrare personală în București
- Livrare gratuită la comenzile de peste 300 ron
Terariile sunt un decor natural de care poți să te bucuri mult timp, îți înfrumusețează spațiul și te poți deconecta de cotidian, replantând și având grijă de mica ta grădină. Este un mod plăcut de a te relaxa și o satisfacție să vezi cum ia formă și se dezvoltă sub ochii tăi.
Pe lângă modul minunat în care transformă spațiul în care sunt amplasate, au și foarte multe beneficii pentru sănătate:
1. Reduc anxietatea / stresul
2. Accentuează concentrarea mentală
3. Ridică starea de spirit și stimulează creativitatea
4. Scad ritmul cardiac și tensiunea arterială
5. Îmbunătățesc calitatea vieții
ÎNGRIJIREA TERARIILOR ÎNCHISE:
1.VERIFICĂ UMIDITATEA TERARIULUI-terariile închise au propriul ecosistem tropical, datorită condensului care se creează în interiorul vasului închis. Astfel își mențin umiditatea pentru lungi perioade de timp, fără să fie nevoie de intervenția noastră.
Cu toate acestea, un terariu care are un condens foarte mare pe toată durata zile, este posibil să aibă prea multă apă și trebuie ținut câteva ore fără capac. Pe de altă parte, un terariu închis fără condens (cu vasul clar toată ziua), este semn că trebuie udat.
2. ÎNTREȚINEREA TERARIILOR- plantele au ritmul lor de creștere și regenerare. Aveți răbdare cu ele.
Atunci când apar frunze uscate, îndepărtați-le cu grijă și astfel lăsați restul plantelor să respire și evitați putrezirea lor.
3. LUMINA- este esențială pentru terarii. Ele preferă lumina puternică, dar indirectă. Lumina directă de la o fereastră (pervaz), poate să ardă plantele mai sensibile și să supraîncălzească atmosfera din interiorul terariilor.
4.UDAREA- când vasul este clar și condensul nu se mai produce în interior, este semn că terariul trebuie udat. Cu apă distilată se pulverizează uniform și cu grijă pe întreaga suprafață a terariului.
5. CURĂȚAȚI DE MUCEGAI- dacă apare mucegaiul în interiorul terariului, curățați sau îndepartați plantele care au fost compromise. O altă metodă împotriva mucegaiului este să pulverizați plantele cu ceai de mușețel.
6.CURĂȚAREA RECIPIENTULUI- este importantă atât din punct de vedere estetic, dar este și în beneficiul plantelor din terariu, pentru a permite lumina să intre prin pereții vasului. Curățarea se face cu o cârpă care nu lasă scame și apă distilată caldă.
Nu folosiți detergenți!
Pitic Lucian,
Super produs, mi se pare ca imi face biroul sa fie mai viu si parca am mai multa energie pentru a lucra!
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!